Egy család, két birtok

    A pincénkben megkóstolhatóak a családunk birtokairól származó borok, a legkönnyebb etyeki fehérektől, a több éves hordós érlelésen átesett testes szekszárdi vörösökig.

Etyek-budai szőlőfajták: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sárgamuskotály, Pinot noir

Szekszárdi szőlőfajtákZweigelt, Pinot noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

A Présház 

    Az 1800-as évek közepén épült sváb présház és hatalmas sóskúti kővel kirakott pincéje hangulatos helye akár az egyéni bórkostólásnal, akár a csoportos programoknak.

Programok, rendezvények

 -Tematikus bórkostolók, szezonnak megfelelő borvacsorák

 -Kerti grill-party vagy bográcsozás

 -Szabadtéri malacsütés (nyárson)

 -Disznóvágás (késő ősztől kora tavaszig) 

 -Évente négy alkalommal "Etyeki Piknik"

 -Családi, vállalati rendezvények (pl.: esküvő, születésnap)

 -Sajtkészítési bemutató, sajt-kóstolóval 

 -Augusztustól októberig szüret-kerti mulattsággal

  A Kert   

A présház melletti több mint félhektáros kert nagy árnyas diófákkal, gyümölcsfákkal, ill. a rózsakerttel tavasztól őszig ideális helyszíne kerti-partyknak, nagyrendezvényeknek, épp úgy, mint egyszerű családi piknikezésnek.

Vendéglátás

 -Szezontól függően 10-15-féle bor kostolása

 -Paraszttál (Libatepertő, Serrano sonka, kolbász, sült császárszalonna, sajt, lilahagyma,

                 Lipóti kenyér)  

 -Készételek, frissensültek