helyszinweb.jpg

Ünnepi vacsorához különleges helyszín? Döntsön borászatunk mellett!

 

Szeretné megünnepelni munkatársaival a közelgő karácsonyt és a sikerekben gazdag évet? Baráti társaságát vendégelné meg még a karácsonyi készülődés előtt?

Mindehhez a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi? Ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

 

 

Borászatunk kiváló színtere lehet évvégi eseményeknek is, ugyanis pincénk komfortos, tágas kialakítású teremmel rendelkezik, ami ráadásul különleges atmoszférájú is, így, ha minket választ, felejthetetlen élményt biztosíthat vendégeinek. Rendezvényhelyszínünk szolgáltatásai az Ön igényei szerint alakíthatóak, biztosítjuk az ízletes borokat a vacsorához, és ha változatosságot szeretne csempészni az eseménybe, borkóstolóra is invitálhatjuk a résztvevőket!

 

Térjen el a megszokott eseményektől, válasszon különleges rendezvényhelyszínt, kalauzolja el vendégeit a borospincék világába! Döntsön a Debreczeni Pince mellett decemberben is, bátran keressen minket az eseménnyel kapcsolatos elképzeléseivel!

 

 

Különleges ünnepi rendezvény? Borvacsora a válasz!

 

Legyen szó céges vagy családi karácsonyi összejövetelről, a szervezők mindig attól tartanak, hogy az évek óta bevett esemény formák egy idő után unalmassá, egyhangúvá válnak, ezért a résztvevők nem fogják jól érezni magukat. Ha Ön is tart ettől a problémától, döntsön a változatos, különleges program mellett, vegyenek részt borvacsorán!

 

A borvacsorán garantáltan senki nem fog unatkozni, ugyanis olyan kulináris utazáson vehetnek részt a vendégek, ami mindenkinek az érdeklődését fel fogja kelteni. Ezeken az eseményeken különleges ételekkel és a hozzájuk illő borokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, feltehetnek kérdéseket a hallottakkal kapcsolatban, így igazán interaktív programon szerezhetnek felejthetetlen élményeket.

A borvacsorán természetesen a borokon van a hangsúly, e témakörrel kapcsolatban mindenre választ kaphatnak a résztvevők, amit később a mindennapi életben is hasznosíthatnak.

 

Éljen a lehetőséggel, keressen minket bizalommal borvacsora kapcsán! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

 

A tökéletes rendezvényhelyszínt keresi?

 

Legyen szó céges rendezvényről vagy esküvőről, mindkét esetben igazi kihívásnak számít a helyszín kiválasztása, ugyanis e tényező jelentős mértékben befolyásolja az esemény hangulatát. Ha már most az év végi céges ünnepséget szervezi, vagy más nagyobb összejöveteleknek keresi a tökéletes rendezvényhelyszínt, ne kutasson tovább, válassza családi borászatunkat!

 

Borászatunk minden szempontból ideális rendezvényhelyszínnek bizonyul, hiszen szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana az ízletes nedűkért. Akár selymes fehérborról, vidám rozéról vagy karakteres vörösborról van szó, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, így, ha minket választ, garantáljuk, hogy minden vendég remekül fogja érezni magát!

 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szervezési feladatokban munkatársainkkal részt vegyünk, így a közreműködésünkkel színes és változatos programot állíthat össze az esemény napjára. Éljen a lehetőséggel, válassza rendezvényhelyszínnek pincészetünket!