Egy nap a Debreczeni borpincében!

 

 

 

 

Hűvös, borongós őszi időben mit lehet csinálni? Ilyenkor sem kell otthon maradni, mert számos, érdekes program kínálja magát, ami beltérre szól. Mit szólna például egy finom borvacsorához, egybekötve egy borkóstolással?

Ne menjen messzire, csak Etyekre jöjjön el, és látogassa meg a méltán híres Debreczeni borpincét, ahol a vendégek előtt nyitva áll a borbisztró, de egy tematikus borkóstolóra is érdemes bejelentkezni!

Ha nívós borokra, változatos ízekre, finom fogásokra vágyik, szeretné jól érezni magát egy gyönyörű helyen, nálunk minden adott a színvonalas, gasztronómiai élményekhez! Borbisztrónkban a borpincénk kínálatával harmóniában megalkotott menü várja az éhes, felfrissülni vágyó utazót. Próbálja ki a Szőlőlugas menüt, vagy kóstoljon bele a Diófa menübe, ízlelje meg az Etyeki Hármasugrás, az Etyeki Ötösfogat vagy az Etyeki Szekszárdtúra borkóstoló ajánlatok borait!

Ha felkeltettük az érdeklődését, keresse borpincénket bizalommal, és foglaljon hozzánk időpontot a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Igazi gasztronómiai élményre vágyik? Vegyen részt borvacsorán!

 

Manapság egyre több ember szeretne tudatosan étkezni és belemerülni a gasztronómia világába, hiszen a kulináris élmények megfűszerezik a szürke hétköznapokat, ráadásul a különböző izgalmas ízpárosítások szinte energiával töltik fel az embereket. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, ráadásul rajong az italokért is, kiváló programlehetőség Önnek és családjának, barátainak a borvacsorán történő részvétel.

A borvacsorán igazi gasztronómiai élmény várja a résztvevőket, ugyanis az italokon kívül ízletes és látványos fogásokat is biztosítunk a vendégeknek, aszerint, hogy a különböző borok mely ízek párosításával érvényesülnek igazán. A borvacsorát hangulatos környezetben tartjuk, ahol elfelejtheti a hétköznapok problémáit, az állandó rohanást, így nálunk nemcsak új ismeretekkel gazdagodhat, hanem ki is kapcsolódhat és felfedezheti az élet valódi szépségeit, örömeit.

Vegyen részt Ön is egy különleges nyári programon, a borvacsorára történő bejelentkezéshez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

 

Külföldi vendégei vannak? Jöjjenek el borkóstolóra!

 

Vitathatatlan, hogy a magyar borok világhírűek, ezért nem véletlen, hogy az ide érkező külföldi turistacsoportok, üdülők első körben mindenképp szeretnének megismerkedni a méltán népszerű hungarikumokkal. Ha Ön is éppen vendégül látja külföldi rokonait, üzleti partnereit vagy turistacsoportoknak szeretne szervezni emlékezetes és izgalmas programokat, válasszon időpontot borkóstolóra!

Borkóstolóinkon a vendégeknek lehetőségük van arra, hogy megízleljék és közelebbről is megismerkedjenek a világhírű italokkal, ráadásul olyan környezetbe invitáljuk a látogatókat, ami már önmagában meghozza a kedvet a borfogyasztáshoz. Így, ha bennünket választ a borkóstoláshoz, külföldi vendégei vagy turistacsoportja életre szóló élményekkel távozhatnak. Az általános információkon kívül az érdekességekről és a meglepetésekről sem feledkezünk meg, ennek köszönhetően senki sem unatkozhat a borkóstoláson.

Fedezzük fel együtt értékeinket, döntsön izgalmas program mellett, jelentkezzenek borkóstolóra, ehhez pedig vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Egy pompás rendezvényhelyszín: a Debreczeni Pince

 

A tökéletes rendezvényhelyszínt megtalálni sosem egyszerű. Vagy azért nem, mert nem tudunk választani a széles kínálatból vagy pedig azért nem, mert egyszerűen nem találjuk azt, ami minden elvárásunknak megfelel. Az Etyeken található családi borászat, a Debreceni Pince azok közé a lehetőségek közé tartozik, amik az Ön szívét is megdobogtatják. Hogyan képes ilyesmire egy rendezvényhelyszín?

Látnia kell, ahhoz, hogy megértse, de megpróbáljuk lefesteni Önnek! Képzelje el, ahogyan kellemes, zöld környezet veszi körül! A feje felett smaragd lombok susognak, egy kellemes kertben letelepszik, körös-körül szőlőtőkék. A levegő friss, az ég szikrázó, a levegőt megtölti a rózsaillat. A vendégek számára kényelmes padok és fedett terasz is rendelkezésre áll, ahol végigkóstolhatják a családi borászat finom borait, miközben kellemesen eldiskurálnak, és jól érzik magukat.

Ha elnyerte tetszését rendezvényhelyszínünk, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen részletesebb tájékoztatást foglalással, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

 

Borvacsora, amely különleges élményt nyújt

 

Ha szereti a finom és különleges borokat, akkor Önnek is itt a helye a legközelebb megrendezendő borvacsoránkon! A Debreczeni pincészet különleges és ízletes borait kóstolhatják meg az ide látogató vendégek. Ez a gasztronómiai rendezvény a maga nemében egyedülálló!

 

A kellemes környezetben és italokkal a legjobb hangulat alakul ki az itt szervezett eseményeken. A borvacsora alkalmával a testes vörös, vagy a könnyű fehérborokat szeretné megkóstolni? Itt lehetősége nyílik rá! A felszolgált boraink között megtalálhatóak a nemes rozék is, amelyek kihagyhatatlanok egy langyos nyári estén. A magával ragadó italok páratlan ízvilágukkal lenyűgözik a borkóstolókat, hiszen a legnagyobb odaadással, minőségi szőlőkből előállított borkülönlegességeket szolgálunk fel minden idelátogató vendégünknek.

 

Töltsön el egy tartalmas estét a borvacsora keretein belül, és érezze jól magát nálunk! Minden kedves érdeklődőt, szeretettel várunk! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Ismét piknik Etyeken!

 

Mindenki más okból várja már a tavaszt: ki azért, hogy a szabadban sportolhasson, ki azért, hogy újra túrázhasson, ki azért, hogy elfelejthesse a téli kabátot egy jó időre, ki pedig azért, hogy újra a diófa alatt borozhasson. Amint az első ibolyák kidugják fejüket, ismét közelít az ideje az első Etyeki Pikniknek! Az évben négyszer kerül sor erre a méltán népszerű szabadtéri eseményre. Tavasszal, nyáron és ősszel is lehetőség van kicsit kilépni a város a zajából, belépni a jó borok, a vidám hangulat és a kellemes élmények kertjébe.

 

Látogasson el hozzánk idén is, tisztelje meg jelenlétével az Etyeki Pikniket, és adja át magát a jó programoknak! Mire számíthat, ha ellátogat április közepén az év első Etyeki Piknikjére? Jó borban nem lesz hiány, ahogyan a finom sültekben sem, de akad majd szilvás gombóc és palacsinta is. A jó hangulatról a meghívott zenekarok gondoskodnak majd, miközben minden felnőtt részvevő megízlelheti családi borászatunk etyeki és szekszárdi borait.

 

Ha lemaradt az első Etyeki Piknikről, várja nyári rendezvényünk is! Amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal!

 

Lepje meg üzleti partnereit egy etyeki borkóstolóval!

 

 

 

 

 

A borkóstolás igazán ragyogó program akkor, ha új ízeket szeretnénk megismerni, bővíteni az ismereteinket vagy csak elbűvölni egy ismerősünket, üzleti partnerünket egy nívós programmal. Mi is lehetne nagyszerűbb program egy külföldi üzleti partnerünk számára, mint megismertetni vele országunk egyik nevezetességét, a magyar bort!

Keresse fel borászatunkat bizalommal, és vegyen részt egyik etyeki borkóstolónkon meghívott vendégeivel! Az idő egyre inkább kedvez a kisebb-nagyobb kirándulásoknak, így nem kell feltétlenül a belvárosban maradni. Helyette látogassanak el kicsit vidékre, utazzanak el Etyekre, és kalandozzanak egy kicsit a magyar borok világában! Egy etyeki borkóstolón különleges és sokrétű utazást tehetnek a résztvevők, hiszen egyszerre több borvidék borait és ízeit tölthetik a kóstoló poharukba! Az Etyek-Budai borvidék és a Szekszárdi borvidék borait egyaránt megízlelhetik vendégeink, mindezt a Debreczeni és a Fernczi pincészet jóvoltából.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot etyeki borkóstolásra, ismerje meg programjainkat, ahol Önt és vendégeit is szívesen látjuk!

 

 

 

Lepje meg kedvesét egy romantikus programmal az etyeki pincészetben!

 

 

 

 

 

Az egyre tavaszodó, egyre melegedő idő végre elhozza a szabadtéri programok ígéretét, amikre már nem is kell olyan sokat várni. Ilyenkor végre kimozdulhatunk és napfényes programokat is szervezhetünk. A kettesben töltött, romantikus programok a kedvessel akár egy egyszerű szombati napot is különlegessé tesznek. Etyeki pincészetünkben már áprilistól elindítjuk azt a hónapokon át tartó program kavalkádot, amiben a párok is megtalálják a kedvükre való szórakozást.

Látogassanak el hozzánk egy napfényes délutánon, és vegyenek részt programjainkon az etyeki pincészetben! Borkóstolás kettesben, az árnyas fák alatt, miközben egymás karjaiban követhetik a szőlő dombok mögé lebukó naplementét? Egy vidám piknik, megrakva minden jóval, zenével és jókedvvel? Válogassanak kedvükre programjaink közül, szeretettel várjuk Önöket is etyeki pincészetünkben!

Megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphetnek velünk, minden programunkkal kapcsolatban tudunk bővebb információval szolgálni!

 

 

Vidéki, meghitt hangulat az esküvőjén? A válasz csakis Etyek lehet!

 

eskuvo2.jpg

 

 

 

 

 

 

Pár évvel ezelőtt igencsak népszerűvé váltak a vidéki esküvők, ugyanis a meghitt hangulat és a megható pillanatok ilyen körülmények között biztosan adottak, a friss házasok és a násznép a város zajától teljesen elszigetelve ünnepelheti a nagy napot. Ha Önök is ilyen eseményre vágynak, döntsenek etyeki esküvő mellett!

 

Egy etyeki esküvői minden szempontból megfelel a manapság uralkodó esküvői trendeknek, ugyanis a helyszínnek köszönhetően igazi vidéki, idilli hangulat varázsolható a nagy napra, ez pedig a házasulandó párnak életre szóló élményt biztosít, amire évekkel később is szívesen fognak visszaemlékezni.

 

Ahhoz, hogy igazi vidéki hangulat uralkodjon az etyeki esküvőn, nemcsak a helyszínt kell biztosítani, hanem a település jellegzetes ízeit az italok és az ételek terén egyaránt, erről pedig - és még sok másról is - a Debreczeni Pince fog gondoskodni.

 

Az etyeki esküvő megrendezéséért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ha ősz, akkor borok!

 

Az ősz a jó borokról és a sokszínű programokról szól, így nem véletlen, hogy e két tényezőt előszeretettel párosítják a fesztivál szervezők. Ennek köszönhetően hétről-hétre számos olyan rendezvény zajlik országszerte, ahol lehetőség van változatos programokon keresztül megismerkedni a borászat világával!

 

Természetesen borászatunk is egész évben különleges lehetőségekkel várja a vendégeket, így a borkóstolás mellett akár komplett borvacsorára is szeretettel várjuk érdeklődőinket!

 

Tekintse meg egyedülálló programajánlatainkat, és fedezze fel a borok világát! Tartson velünk ősszel is!

 

 

Ideális esküvői helyszín? Ne kutasson tovább!

 

Manapság a házasulandó pároknak hatalmas elvárásaik vannak az esküvői helyszínt illetően, nem véletlenül, hiszen a hely igencsak meghatározza a nagy nap hangulatát, ezért előfordul, hogy a vőlegény és a menyasszony hónapokon át keresik a tökéletes esküvői helyszínt. Ha hamarosan Önök is házasodnak, de álmaik helyszínét még nem találták meg, ne kutassanak tovább, ugyanis a Debreczeni Pince minden szempontból ideális esküvői helyszínt biztosít a házasulandó pároknak!

 

A Debreczeni Pince esküvői helyszíne rendkívül tágas, így nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmas, ráadásul különlegességeket rejt magában, ezért, ha mellettünk döntenek, garantáljuk a látványos eseményt és a jó hangulatot. Esküvői helyszínünkkel kapcsolatban rugalmasak vagyunk, természetes, hogy mindent a házasulandó pár kívánsága szerint alakítunk és biztosítunk, emellett a kiváló italokról és ünnepi fogásokról is a Debreczeni Pince gondoskodik.

 

Mivel hamarosan elkezdődik a szezon, érdemes már most lefoglalnia esküvői helyszínünket, annak érdekében, hogy minél több időpont közül válogathasson, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Ünnepi vacsorához különleges helyszín? Döntsön borászatunk mellett!

 

Szeretné megünnepelni munkatársaival a közelgő karácsonyt és a sikerekben gazdag évet? Baráti társaságát vendégelné meg még a karácsonyi készülődés előtt?

Mindehhez a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi? Ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

 

 

Borászatunk kiváló színtere lehet évvégi eseményeknek is, ugyanis pincénk komfortos, tágas kialakítású teremmel rendelkezik, ami ráadásul különleges atmoszférájú is, így, ha minket választ, felejthetetlen élményt biztosíthat vendégeinek. Rendezvényhelyszínünk szolgáltatásai az Ön igényei szerint alakíthatóak, biztosítjuk az ízletes borokat a vacsorához, és ha változatosságot szeretne csempészni az eseménybe, borkóstolóra is invitálhatjuk a résztvevőket!

 

Térjen el a megszokott eseményektől, válasszon különleges rendezvényhelyszínt, kalauzolja el vendégeit a borospincék világába! Döntsön a Debreczeni Pince mellett decemberben is, bátran keressen minket az eseménnyel kapcsolatos elképzeléseivel!

 

 

Különleges ünnepi rendezvény? Borvacsora a válasz!

 

Legyen szó céges vagy családi karácsonyi összejövetelről, a szervezők mindig attól tartanak, hogy az évek óta bevett esemény formák egy idő után unalmassá, egyhangúvá válnak, ezért a résztvevők nem fogják jól érezni magukat. Ha Ön is tart ettől a problémától, döntsön a változatos, különleges program mellett, vegyenek részt borvacsorán!

 

A borvacsorán garantáltan senki nem fog unatkozni, ugyanis olyan kulináris utazáson vehetnek részt a vendégek, ami mindenkinek az érdeklődését fel fogja kelteni. Ezeken az eseményeken különleges ételekkel és a hozzájuk illő borokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, feltehetnek kérdéseket a hallottakkal kapcsolatban, így igazán interaktív programon szerezhetnek felejthetetlen élményeket.

A borvacsorán természetesen a borokon van a hangsúly, e témakörrel kapcsolatban mindenre választ kaphatnak a résztvevők, amit később a mindennapi életben is hasznosíthatnak.

 

Éljen a lehetőséggel, keressen minket bizalommal borvacsora kapcsán! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

 

A tökéletes rendezvényhelyszínt keresi?

 

Legyen szó céges rendezvényről vagy esküvőről, mindkét esetben igazi kihívásnak számít a helyszín kiválasztása, ugyanis e tényező jelentős mértékben befolyásolja az esemény hangulatát. Ha már most az év végi céges ünnepséget szervezi, vagy más nagyobb összejöveteleknek keresi a tökéletes rendezvényhelyszínt, ne kutasson tovább, válassza családi borászatunkat!

 

Borászatunk minden szempontból ideális rendezvényhelyszínnek bizonyul, hiszen szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana az ízletes nedűkért. Akár selymes fehérborról, vidám rozéról vagy karakteres vörösborról van szó, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, így, ha minket választ, garantáljuk, hogy minden vendég remekül fogja érezni magát!

 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szervezési feladatokban munkatársainkkal részt vegyünk, így a közreműködésünkkel színes és változatos programot állíthat össze az esemény napjára. Éljen a lehetőséggel, válassza rendezvényhelyszínnek pincészetünket!