Vidéki, meghitt hangulat az esküvőjén? A válasz csakis Etyek lehet!

 

eskuvo2.jpg

 

 

 

 

 

 

Pár évvel ezelőtt igencsak népszerűvé váltak a vidéki esküvők, ugyanis a meghitt hangulat és a megható pillanatok ilyen körülmények között biztosan adottak, a friss házasok és a násznép a város zajától teljesen elszigetelve ünnepelheti a nagy napot. Ha Önök is ilyen eseményre vágynak, döntsenek etyeki esküvő mellett!

 

Egy etyeki esküvői minden szempontból megfelel a manapság uralkodó esküvői trendeknek, ugyanis a helyszínnek köszönhetően igazi vidéki, idilli hangulat varázsolható a nagy napra, ez pedig a házasulandó párnak életre szóló élményt biztosít, amire évekkel később is szívesen fognak visszaemlékezni.

 

Ahhoz, hogy igazi vidéki hangulat uralkodjon az etyeki esküvőn, nemcsak a helyszínt kell biztosítani, hanem a település jellegzetes ízeit az italok és az ételek terén egyaránt, erről pedig - és még sok másról is - a Debreczeni Pince fog gondoskodni.

 

Az etyeki esküvő megrendezéséért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ha ősz, akkor borok!

 

Az ősz a jó borokról és a sokszínű programokról szól, így nem véletlen, hogy e két tényezőt előszeretettel párosítják a fesztivál szervezők. Ennek köszönhetően hétről-hétre számos olyan rendezvény zajlik országszerte, ahol lehetőség van változatos programokon keresztül megismerkedni a borászat világával!

 

Természetesen borászatunk is egész évben különleges lehetőségekkel várja a vendégeket, így a borkóstolás mellett akár komplett borvacsorára is szeretettel várjuk érdeklődőinket!

 

Tekintse meg egyedülálló programajánlatainkat, és fedezze fel a borok világát! Tartson velünk ősszel is!

 

 

Ideális esküvői helyszín? Ne kutasson tovább!

 

Manapság a házasulandó pároknak hatalmas elvárásaik vannak az esküvői helyszínt illetően, nem véletlenül, hiszen a hely igencsak meghatározza a nagy nap hangulatát, ezért előfordul, hogy a vőlegény és a menyasszony hónapokon át keresik a tökéletes esküvői helyszínt. Ha hamarosan Önök is házasodnak, de álmaik helyszínét még nem találták meg, ne kutassanak tovább, ugyanis a Debreczeni Pince minden szempontból ideális esküvői helyszínt biztosít a házasulandó pároknak!

 

A Debreczeni Pince esküvői helyszíne rendkívül tágas, így nagyobb vendégsereg befogadására is alkalmas, ráadásul különlegességeket rejt magában, ezért, ha mellettünk döntenek, garantáljuk a látványos eseményt és a jó hangulatot. Esküvői helyszínünkkel kapcsolatban rugalmasak vagyunk, természetes, hogy mindent a házasulandó pár kívánsága szerint alakítunk és biztosítunk, emellett a kiváló italokról és ünnepi fogásokról is a Debreczeni Pince gondoskodik.

 

Mivel hamarosan elkezdődik a szezon, érdemes már most lefoglalnia esküvői helyszínünket, annak érdekében, hogy minél több időpont közül válogathasson, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Ünnepi vacsorához különleges helyszín? Döntsön borászatunk mellett!

 

Szeretné megünnepelni munkatársaival a közelgő karácsonyt és a sikerekben gazdag évet? Baráti társaságát vendégelné meg még a karácsonyi készülődés előtt?

Mindehhez a tökéletes rendezvényhelyszínt keresi? Ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

 

 

Borászatunk kiváló színtere lehet évvégi eseményeknek is, ugyanis pincénk komfortos, tágas kialakítású teremmel rendelkezik, ami ráadásul különleges atmoszférájú is, így, ha minket választ, felejthetetlen élményt biztosíthat vendégeinek. Rendezvényhelyszínünk szolgáltatásai az Ön igényei szerint alakíthatóak, biztosítjuk az ízletes borokat a vacsorához, és ha változatosságot szeretne csempészni az eseménybe, borkóstolóra is invitálhatjuk a résztvevőket!

 

Térjen el a megszokott eseményektől, válasszon különleges rendezvényhelyszínt, kalauzolja el vendégeit a borospincék világába! Döntsön a Debreczeni Pince mellett decemberben is, bátran keressen minket az eseménnyel kapcsolatos elképzeléseivel!

 

 

Különleges ünnepi rendezvény? Borvacsora a válasz!

 

Legyen szó céges vagy családi karácsonyi összejövetelről, a szervezők mindig attól tartanak, hogy az évek óta bevett esemény formák egy idő után unalmassá, egyhangúvá válnak, ezért a résztvevők nem fogják jól érezni magukat. Ha Ön is tart ettől a problémától, döntsön a változatos, különleges program mellett, vegyenek részt borvacsorán!

 

A borvacsorán garantáltan senki nem fog unatkozni, ugyanis olyan kulináris utazáson vehetnek részt a vendégek, ami mindenkinek az érdeklődését fel fogja kelteni. Ezeken az eseményeken különleges ételekkel és a hozzájuk illő borokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, feltehetnek kérdéseket a hallottakkal kapcsolatban, így igazán interaktív programon szerezhetnek felejthetetlen élményeket.

A borvacsorán természetesen a borokon van a hangsúly, e témakörrel kapcsolatban mindenre választ kaphatnak a résztvevők, amit később a mindennapi életben is hasznosíthatnak.

 

Éljen a lehetőséggel, keressen minket bizalommal borvacsora kapcsán! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

 

A tökéletes rendezvényhelyszínt keresi?

 

Legyen szó céges rendezvényről vagy esküvőről, mindkét esetben igazi kihívásnak számít a helyszín kiválasztása, ugyanis e tényező jelentős mértékben befolyásolja az esemény hangulatát. Ha már most az év végi céges ünnepséget szervezi, vagy más nagyobb összejöveteleknek keresi a tökéletes rendezvényhelyszínt, ne kutasson tovább, válassza családi borászatunkat!

 

Borászatunk minden szempontból ideális rendezvényhelyszínnek bizonyul, hiszen szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana az ízletes nedűkért. Akár selymes fehérborról, vidám rozéról vagy karakteres vörösborról van szó, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, így, ha minket választ, garantáljuk, hogy minden vendég remekül fogja érezni magát!

 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szervezési feladatokban munkatársainkkal részt vegyünk, így a közreműködésünkkel színes és változatos programot állíthat össze az esemény napjára. Éljen a lehetőséggel, válassza rendezvényhelyszínnek pincészetünket!