Borászatunk szeretettel várja vendégeit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Családi borászatunk különlegessége abban rejlik, hogy két borvidéken, az Etyek-budain és a szekszárdin is található szőlőbirtokunk. A két borvidék más-más jellegzetességgel bír, a fajták is változatosságot mutatnak, így kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő minőségi bort: könnyű fehérektől a nemes rosékon át a testesebb vörösekig nagy választékkal várjuk a borbarátokat!

Borászatunk tökéletes helyszíne lehet akár munkahelyi borvacsoráknak, borkóstolóknak, kisebb-nagyobb rendezvényeknek és akár esküvőknek is. Számunkra vendégeink elégedettsége a fontos, ezért boraink mellé finom, házias ízvilágú fogásokat kínálunk, melyek tökéletes kiegészítői egymásnak. Gyönyörű, nagy területű kertünk alkalmas az esküvői ceremónia lebonyolítására, illetve kiváló helyszínt biztosít a fotózáshoz is.

Keresse bizalommal borászatunkat, legyen szó akár néhány fős borkóstolásról, akár nagy létszámú esküvőről! Finom ételek, készséges kiszolgálás, és nem utolsó sorban minőségi borok várják nálunk!

 

Ferenczi Pálma: +36/30-746-8220

E-mail: info@debreczenipince.hu