Március 22. 18:00

 

- Tépett csülök terrine savanyított zöldségekkel          - Etyek-budai Sauvignon Blanc 2018

- Hagymakrém leves zöldfűszeres zsemlekockával,

mini mozzarellával                                                   - Etyek-budai Ex Ante cuvée 2017

- Zöldfűszeres göngyölt tarja, aszalt paradicsomos

tepsis krumpli, mustármagos glace                             - Szekszárdi Merlot 2017

-Csokoládé mousse balzsamos eper raguval                 - Etyek-budai Sejtelmes 2018

 

Március 29. 18:00

 

- Kecskesajt saláta fehérboros gyümölcsökkel,

szőlőmag olajjal                                                   - Etyek-budai Chardonnay 2018

- Tárkonyos pulykaragú leves                        - Etyek-budai Sauvignon Blanc Barrique 2017

- Savanyúkáposztás pulykafasírt, tört burgonya      

vörösboros laskagomba mártás                               - Szekszárdi Jótevő cuvée 2017

- Tejben sült túrós zsemle                                     - Etyek-budai Sejtelmes 2018

 

Az ételek külön-külön és menüben is kérhetők. A menühöz 0,5dl bort kínálunk borfajtánként.